Veckans lunch

V.10

Måndag

Kåldolmar med krämig gräddsås, lingon & potatismos.

Pasta med pesto, skaldjur & bladspenat.

Tisdag

Pocherad torsk med haricots verts, vitvinssås & kokt potatis.

Texas chili med rostad potatis, picklad lök, coleslaw & rostat bröd från Nordells

Onsdag

Kycklingfärsbiffar med bbq-sås smaksatt med ananas & mörk rom. Serveras med ångkokt ris.

Cannelloni fylld med ricotta & spenat, toppas med knaperstekt bacon & parmesan.

Torsdag

Porchetta, fylld med örter, soltorkad tomat & citron. Serveras med rostad potatis & rödvinssky.

Kryddig kycklingklubba med sallad på rostade rotsaker, pumpakärnor & apelsinvinägrett.

Fredag

Schnitzel med råstekt potatis, gröna ärtor & bearnaisesås.

Färsk pasta med grönsaker, skinka & riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Grilled cheese med sallad på rostade rotsaker, pumpakärnor & apelsinvinägrett.

Salladsalternativ