Veckans lunch

v46

Måndag

Helstekt fläskytterfilé, serveras med rostad potatis & champinjonsås.

Pasta med fänkål, gravad lax & grädde. Toppas med ruccola & riven parmesan.

Tisdag

Pocherad kummel med apelsinsmörsås, gröna ärtor & kokt potatis.

Burgare med pulled pork, aioli, coleslaw, picklad lök & rostad potatis.

Onsdag

Rostbiff med pressgurka, koktpotatis & gräddsås.

Köttbullar med gräddsås, lingon & potatismos.

Torsdag

Viltfärsbiff med cognacsås & rostade rotsaker.

Kyckling med tikka masalasås & ångkokt ris.

Fredag

Fläskfilé med fransk tryffelsås & krämig potatisgratäng.

Pasta med grönsaker, bacon & riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Tikka masala med ångkokt ris

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.