Veckans lunch

v.21

Måndag

Kycklingfilé serveras med pepparsås, harricots verts samt rostad potatis.

Pasta med bacon, grädde och spenat, toppas med parmesan.

Tisdag

Högrevsburgare med svartpepparmajonäs, tomat, hjärtsallad och karamelliserad lök samt klyftpotatis.

Smörstekt rödspätta serveras med skirat smör, kapris, dill, tomat samt kokt potatis.

Onsdag

Persiljejärpar serveras med gräddsås, saltgurka samt kokt potatis.

Broccoligratäng med ädelost och skinka, samt kokt potatis.

Torsdag

Biff bourgogne med syltlök och sidfläsk, samt kokt potatis.

Pytt i panna med rödbetor och stekt ägg.

Fredag

Helstekt fläskfilé serveras med tryffelrödvinssås, bakad tomat, samt potatisgratäng.

Pasta med räkor, vitt vin, dill och grönsaker, toppas med parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Rödbetsbiffar med potatissallad på rädisor, sparris, harricots verts, rödlök och ruccola samt chimmichurri.

Salladsalternativ