Veckans lunch

Vecka 21

Måndag

Smörstekt kycklingfilé serveras med basilikasmörsås och ugnsbakad klyftpotatis samt parmesanbakad tomat.

Tisdag

Fläskschnitzel fylld med örter och Chevrékräm serveras med svarvad rödbeta och tryffelgräddsås samt honungsslungad färskpotatis.

Onsdag

Stora persiljekryddade nötfärsjärpar med gräddsås serveras med en röra av rårörda lingon, strimlad morot och purjolök samt kokt potatis.

Torsdag

Kycklinglårfilé med tomatconcassé och kryddig sallad på avokado, vitlök, rödlök, sötsur chili och röd paprika serveras med friterad färskpotatis.

Fredag

Ugnsbakad fläskfilé serveras med mörk fransk rödvinssås samt krämig potatisgratäng.

Veckans soppa

Hamburgare 180g med pepper jack ost, romansallad och tomat samt knaperstekt bacon och rostad lökmajonnäs. Serveras med krispiga pommes och krämig vitlöksdipp.

Veckans vegetariska

BBQ Pulled jack fruit serveras med stekt klyftpotatis samt coleslaw på ananas och färsk rödspetskål.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi.