Veckans lunch

Vecka 40

Måndag

Kycklingfilé med örtkryddad gräddsås samt rostad klyftpotatis och varm tomat

Tisdag

Ugnsbakad torskfilé med citronkryddad ägg-och persiljesås samt kokt potatis

Onsdag

Fläskschnitzel serveras med rödvinssås, stekt potatis samt kryddsmör på örter, citron, anjovis och kapris.

Torsdag

Pannbiff med kryddig tomatiserad gräddsås smaksatt med basilika serveras med kokt potatis

Fredag

Fläskytterfilé serveras med krämig potatisgratäng samt persiljeslungade rotfrukter och tryffelgräddsås

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Vegetarisk köttfärspaj serveras med krämig örtsås samt syrlig sallad på sojabönor, fänkål och rödkål.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling, räkor eller halloumi.