Veckans lunch

V.11

Måndag

Kycklinggryta med grönsaker, röd curry & ångkokt ris.

Gräddstuvad pyttipanna med stekta ägg & rödbetor.

Tisdag

Fiskgryta med lax, torsk, kolja samt gräslöksaioli & kokt potatis.

Köttbullar med gräddsås, lingon & potatismos.

Onsdag

Örtstekt fläskkarré med gräddsås & rostad potatis.

Stekt chorizo med persiljestuvad potatis & senap.

Torsdag

Pannbiff med karamelliserad lök, skysås & potatismos.

Kryddiga kycklingklubbor med coleslaw & rostad potatis.

Fredag

Nattbakad högrev serveras med friterad potatis, tomatsallad & bearnaisesås.

Färsk pasta med grönsaker, skinka & riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Indisk tikka masala med ångkokt ris.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.