Veckans lunch

V.22

Måndag

Kåldolmar med krämig gräddsås, lingon & potatismos.

Cannelloni fylld med ricotta & spenat, toppas med knaperstekt bacon & parmesan.

Tisdag

Pocherad torsk med haricots verts, vitvinssås & kokt potatis.

Texas chili-burgare med picklad lök, coleslaw & friterad potatis.

Onsdag

Kycklingfilé med rostad potatis, fetaost, spenat & rödvinsås.

Korvstroganoff med ris.

Torsdag

Porchetta, fylld med örter, soltorkad tomat & citron. Serveras med rostad potatis & rödvinssky.

Kryddig kycklingklubba med sallad på rostade rotsaker, pumpakärnor & apelsinvinägrett.

Fredag

Schnitzel med råstekt potatis, gröna ärtor & bearnaisesås.

Färsk pasta med grönsaker, skinka & riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Veckans vegetariska: Grilled cheese med sallad på rostade rotsaker, pumpakärnor & apelsinvinägrett.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.