Veckans lunch

v.23

Måndag

Helstekt fläskytterfilé med krämig potatisgratäng & tryffelsåssås.

Pasta med lax bladspenat, svamp & grädde. Toppas med riven parmesan.

Tisdag

Fisk och skaldjursgryta, serveras med ångkokt ris.

Högrevsburgare med parmesankräm, tomat, sallad, syrad lök & friterad potatis.

Onsdag

Grillad kycklingfilé med pepparsås & rostade rotfrukter.

Köttfärslimpa med gräddsås, syrad gurka & färskpotatis.

Torsdag

Kålpudding med rårörda lingon & färskpotatis.

Pyttipanna med rödbetor & stekt ägg.

Fredag

Grillad fläskfilé med friterad potatis, kryddsmör & rödvinssås.

Pasta med soltorkade tomater, bladspenat & kyckling.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Smörbakad blomkål med rostade rotsaker & parmesankräm.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.