Veckans lunch

V.51

Måndag

Viltskavsgryta med champinjoner, lök & lingonsylt. Serveras med potatismos.

Pasta med rostbiff, färska grönsaker & grädde. Toppas med & riven parmesan.

Tisdag

Fiskgratäng med skaldjurssås & dill. Serveras med kokt potatis.

Högrevsburgare med karamelliserad lök, hemslagen majonnäs, tomat, sallad & friterad potatis.

Onsdag

Stekt fläsk med löksås & kokt potatis.

Köttbullar med gräddsås, lingon & kokt potatis.

Torsdag

Biff Lindström med kaprissky, crème fraiche & stekt potatis.

Pyttipanna med stekt ägg & rödbetor.

Fredag

Helstekt fläskytterfilé med bearnaisesås, rostad potatis & smörbakad majs.

Pasta med grönsaker, kyckling & riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Ostfylld tortellini med grönkål, grädde & riven parmesan.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.