Veckans lunch

v19

Måndag

Grillad kycklingfilé med tryffelrödvinsås. Serveras med örtrostad klyftpotatis.

Pasta med lax, grönsaker & tomat, toppad med riven parmesan.

Tisdag

Fiskgryta med fänkål, rotfrukter & saffran serveras med kokt potatis.

Grillad högrevsburgare med chiliaioli, tomat, silverlök & saltgurka . Serveras med friterad potatis.

Onsdag

Mörbakad karré med grönpepparsås & bakad tomat. Serveras med kokt potatis.

Rödvinsbrässerad kycklinglår, med sidfläsk, champinjoner & kokt potatis.

Torsdag

stängt

Fredag

Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor & skiratsmör.

Krämig blomkålsgratäng med bacon & parmesan

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Grönsakslasagne med tomatsallad.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.