Veckans lunch

v5

Måndag

Grillad svensk kycklingfilé, med rostad potatis & chilibearnaisesås.

Pasta med rostbiff & färska grönsaker. Toppas med ruccola & riven parmesan.

Tisdag

Fiskgratäng med hummersås & potatispuré.

Pulled pork burgare med picklad rödlök, aioli & pommes.

Onsdag

Helstekt fläskytterfilé, serveras med rostad potatis & champinjonsås.

Stekt choritzo med persiljestuvad potatis & senap.

Torsdag

Pannbiff med rödvinssås & rotsaksgratäng.

Kryddiga kycklingklubbor med coleslaw & rostad potatis.

Fredag

Nattbakad högrev serveras med friterad potatis, tomatsallad & bearnaisesås.

Pasta med grönsaker, skinka & riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Smörbakad blomkål med kapris, rostad potatis & dragonmajonnäs.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur & blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.