Veckans lunch

v9

Måndag

Helstekt fläskytterfilé. Serveras med sesamrostad kulpotatis & karljohansvampsås.

Pasta med rostbiff, champinjoner & spenat. Toppad med riven parmesan.

Tisdag

Pocherad kolja serveras med brynt smör, friterad kapris, persilja samt potatis & palsternackspuré.

Högrevsburgare med tryffelmajonnäs, tomat, rödlök & sallad. Serveras med friterad potatis.

Onsdag

Kåldolmar med krämig cognacsås, lingon & kokt potatis.

Äppelbakad fläsksida serveras med potatismos & cidersås.

Torsdag

Stek på hemlagad fransyska serveras med rostade rotsaker & grönpepparsås.

Rödvinsbrässerad kycklinglårfilé med champinjoner & kokt potatis.

Fredag

Wallenbergare med smörslungade sockerärtor, gräddsås, lingon & potatismos.

Krämig blomkålsgratäng med bacon & ost. Serveras med kokt potatis.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Couscouspytt med färska grönsaker & basilikakräm.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår salladsbuffé.