Veckans lunch

Vecka 10

Måndag

Biff á la Lindström med kokt potatis serveras med kapriskryddad rödvinsåssås samt creme fraiche.

Tisdag

Kokt torsk i äggsås serveras med kokt potatis samt smörslungade morötter.

Onsdag

Köttfärslimpa serveras med kokt potatis och gräddsås samt kompott på äpple, röd paprika, persilja och mangochutney.

Torsdag

Mustig Boeuf bourguignon serveras med rostad mandelpotatis och toppas med syltlök, bacon, persilja och champinjoner.

Fredag

Fläskschnitzel serveras med citron och ansjovissmör samt rödvinssky och rostade potatisklyftor med purjolök.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Nudelwok med quorn serveras i thaisås med kokos, röd curry, chili, ingefära, persilja och lime.

Salladsalternativ

Caesarsallad. Välj på räkor, kyckling eller halloumi.