Veckans lunch

Vecka 11

Måndag

Rödbeta och fetaostfylld pannbiff serveras med persiljegräddsås samt kokt potatis.

Tisdag

Bouillabaisse med lax, torsk och handskalade räkor serveras med dillkryddad aioli och kokt potatis.

Onsdag

Kycklinglårfilé i kokossås smaksatt med lime, chili och ingefära serveras med örtstekt ris.

Torsdag

Kålpudding serveras med krämig gräddsås och kokt potatis samt pepparrotskryddad pressgurka.

Fredag

Fläskfilé serveras med krämig potatisgratäng samt mörk fransk tryffelsås.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Potatis och rotfruktsbiffar serveras med krämig örtsås samt rödkålsallad smaksatt med äpple.

Salladsalternativ

Caesarsallad. Välj på räkor, kyckling eller halloumi.