Veckans lunch

Vecka 13

Måndag

Kryddig biff stroganoff serveras örtstekt ris samt creme fraiche.

Tisdag

Fläskytterfilé serveras med tryffelgräddsås samt potatis och persiljemos.

Onsdag

Stora nötfärsjärpar serveras med gräddsås samt rårörda lingon och kokt potatis.

Torsdag

Påskbuffé   325kr
Sill, matjesill, ägghalvor, potatisallad,pastasallad,rostbiff,onsalakorv,kassler,nötpastrami,varmrökt lax, gravad lax,
köttbullar, potatis,prinskorv, janssons, omelett,kycklingfilé,lammstek.

Serveras 11.30 – 15.00 ,stort dessertbord.
Denna dag serveras inga övriga rätter.

 

Fredag

Stängt
(Á la carte öppnar 16.00)

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Potatis och grönsaksbiffar serveras med tomat och basilikasås samt kompott på skogssvamp och sparris.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan räkor, kyckling eller halloumi.