Veckans lunch

Vecka 17

Måndag

Smörstekt kycklingfilé serveras med basilikasmörsås samt ugnsbakad klyftpotatis och varma primörer.

Tisdag

Kryddbakad laxfilé med dillsmörsås smaksatt med vitvin serveras med potatispuré.

Onsdag

Stora nötfärsjärpar serveras med persiljegräddsås samt rårörda lingon och kokt potatis.

Torsdag

Kycklinglårfilé serveras med mustig dragonsås samt potatis och grönsakspytt.

Fredag

Ugnsbakad fläskfilé serveras med mörk fransk rödvinssås samt krämig potatisgratäng.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Kryddig röd linsgryta med citronyoghurt serveras med cheddarfyllda quesadillas.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kycklnig, räkor eller halloumi.