Smörstekt kycklingfilé serveras med rostad klyftpotatis samt citron och ramslökshollandaise och kokta morotsstavar.
Vårens fiskgryta med lax och torsk serveras i vitvinssås smaksatt med apelsin och tomat samt dill-picklad fänkål och kokt potatis.
Kryddig pannbiff serveras med krämig svampsås samt persilje-smaksatt potatismos.
Stängt för Lunch
À la carte från klockan 16.00
Wallenbergare serveras med krämig gräddsås, grön ärtpuré smaksatt med persilja samt potatismos och rårörda lingon.
Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon. Serveras med pommes stripes.
Kryddiga vegfärsbiffar serveras med tomatsås samt rödkålssallad smaksatt med tryffel och purjolök.
Ceasarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi.
Besöksadress
Följ oss på Facebook
Fler kontaktuppgifter
Hotell & Konferens
Restaurang