Veckans lunch

Vecka 19

Måndag

Smörstekt kycklingfilé serveras med rostad klyftpotatis samt citron och ramslökshollandaise och kokta morotsstavar.

Tisdag

Vårens fiskgryta med lax och torsk serveras i vitvinssås smaksatt med apelsin och tomat samt dill-picklad fänkål och kokt potatis.

Onsdag

Kryddig pannbiff serveras med krämig svampsås samt persilje-smaksatt potatismos.

Torsdag

Stängt för Lunch
À la carte från klockan 16.00

Fredag

Wallenbergare serveras med krämig gräddsås, grön ärtpuré smaksatt med persilja samt potatismos och rårörda lingon.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon. Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Kryddiga vegfärsbiffar serveras med tomatsås samt rödkålssallad smaksatt med tryffel och purjolök.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi.