Veckans lunch

Vecka 20

Måndag

Ugnsbakad kycklingfilé med currysås smaksatt med banan, mangochutney och kokosgrädde serveras med örtstekt ris.

Tisdag

Ört, smör och parmesanöverbakad lax och torskrygg serveras med broccoli och fänkål samt krämig vitvinssås och kokt potatis.

Onsdag

Kryddiga pannbiffar serveras med picklad svarvad morot och krämig persiljegräddsås samt stekt klyftpotatis.

Torsdag

Långbakad karré serveras med tryffelgräddsås samt sauté på spetskål, äpple och honung samt kokt potatis.

Fredag

Helstekt fläskfilé serveras med krämig potatisbakelse samt chilibearnaise.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmajonnäs, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Vegofärspaj med champinjoner och tomat serveras med krämig kall örtsås samt rödkålssallad.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller haloumi