Veckans lunch

Vecka 25

Måndag

Smörstekt kycklingfilé serveras med basilikasmörsås samt ugnsbakad klyftpotatis och varm tomat.

Tisdag

Ugnsbakad laxfilé serveras med dillstuvad färskpotatis samt champinjoner i nötbrynt smör

Onsdag

Örtmarinerad kycklinglårfilé serveras i mustig dragonsås samt potatis och grönsakspytt som toppas med picklad rödlök.

Torsdag

Kryddbakad kalv tri tip serveras i sötsurdillsmörsås smaksatt med vitvin serveras tillsammans med kokta morötter och potatispuré

Fredag

Stängt / Glad Midsommar

Veckans soppa

Hamburgare 180g med pepper jack ost, romansallad och tomat samt knaperstekt bacon och rostad lökmajonnäs. Serveras med krispiga pommes och krämig vitlöksdipp.

Veckans vegetariska

Kryddig röd linsgryta med citronyoghurt serveras med cheddarfyllda quesadillas.

Salladsalternativ

Caesarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi.