Veckans lunch

Vecka 3

Måndag

Fetaostfylld nötfärsbiff serveras med rostad potatis samt krämig gräddsås och varm broccoli

Tisdag

Tempurabakad torskfilé serveras med basilikasmörsås samt dillslungad morot och kokt kulpotatis

Onsdag

Kryddig pannbiff serveras med krämig svampsås samt persilje-smaksatt potatismos

Torsdag

Kycklinglårfilé i sås smaksatt med kokos, lime, chili och ingefära serveras med stekt örtkryddat curryris

Fredag

Wallenbergare serveras med krämig gräddsås, mos och rårörda lingon.

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Het quorngryta a ´la thaistyle med röda linser och serveras med ris

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling , räkor eller halloumi.