Veckans lunch

Vecka 33

Måndag

Smörstekt kycklingfilé serveras med basilikasmörsås samt ugnsbakad klyftpotatis och varma primörer.

Tisdag

Ugnsbakad fläskytterfilé serveras med mörk fransk tryffelssås samt svarvade rödbetor och krämig potatisgratäng.

Onsdag

Örtmarinerad kycklinglårfilé serveras i mustig persiljesås samt potatis och grönsakspytt som toppas med picklad rödlök.

Torsdag

Köttfärslimpa serveras med krämig skogssvampssås och rårörda lingon samt kokt potatis.

Fredag

Kryddbakad fläskfilé serveras med choronsås och serveras tillsammans med rostade morötter och potatispuré.

Veckans soppa

Hamburgare 180g med pepper jack ost, romansallad och tomat samt knaperstekt bacon och rostad lökmajonnäs. Serveras med krispiga pommes och krämig vitlöksdipp.

Veckans vegetariska

Kryddig röd linsgryta med citronyoghurt serveras med cheddarfyllda quesadillas.

Salladsalternativ

Caesarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi.