Veckans lunch

Vecka 34

Måndag

Grillad kycklingfilé serveras med tomatiserad-gräddsås samt ört och vitlöksstekt pyttpotatis toppas med picklad fänkål.

Tisdag

Fläskschnitzel serveras med rödvinssås, kokt färskpotatis samt persilja kryddat kaprissmör, gröna ärtor och citron

Onsdag

Biffstroganoff serveras med ört- och citronkryddat havreris samt basilika och chili- creme fraiche

Torsdag

Kryddiga pannbiffar med persiljegräddsås serveras med kokt färskpotatis och rårörda lingon

Fredag

Fläskytterfilé med krämig potatisgratäng samt persilja- och honungsslungade rödbetor serveras med tryffelgräddsås

Veckans soppa

Hamburgare 180g med pepper jack ost, romansallad och tomat samt knaperstekt bacon och rostad lökmajonnäs. Serveras med krispiga pommes och krämig vitlöksdipp.

Veckans vegetariska

Vegetarisk köttfärspaj serveras med krämig örtsås samt syrlig sallad på sojabönor, fänkål och rödkål.

Salladsalternativ

Caesarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi