Veckans lunch

Vecka 35

Måndag

Kycklingfilé i thaisås med kokos, röd curry, chili, ingefära, persilja och lime serveras med pilaffris.

Tisdag

Kokt torsk i ägg och persiljesås serveras med kokt färskpotatis samt smörkokta morötter.

Onsdag

Köttfärslimpa serveras med kokt potatis och champinjonsås samt kompott på äpple, örter och röd paprika.

Torsdag

Kryddbakad fläskytterfilé serveras med timjangräddsås samt potatismos och mjukbakad palsternacka

Fredag

Schnitzel serveras med gräddsås gröna ärtor och citron och kaprissmör samt kokt potatis.

Veckans soppa

Hamburgare 180g med pepper jack ost, romansallad och tomat samt knaperstekt bacon och rostad lökmajonnäs. Serveras med krispiga pommes och krämig vitlöksdipp.

Veckans vegetariska

Breda glasnudlar med quorn serveras i thaisås med kokos, röd curry, chili, ingefära, persilja och lime

Salladsalternativ

Caesarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi