Veckans lunch

Vecka 36

Måndag

Köttfärslimpa smaksatt med bacon och persilja samt soltorkade tomater serveras med krämig champinjonsås, broccoli och kokt potatis samt rårörda lingon

Tisdag

Torsk i hummersås serveras med kokt potatis samt aioli smaksatt med citron och dill

Onsdag

Kryddig köttgryta serveras med syltlök, krutonger och persiljeslungad rödbeta och kokt potatis

Torsdag

Ostfylld Pannbiff serveras med tryffelgräddsås samt mos på potatis och palsternacka.

Fredag

Fläskytterfilé serveras med potatis och rotfruktsgratäng samt krämig sås på tomat, grädde och persilja.

Veckans soppa

Hamburgare 180g med pepper jack ost, romansallad och tomat samt knaperstekt bacon och rostad lökmajonnäs. Serveras med krispiga pommes och krämig vitlöksdipp.

Veckans vegetariska

Vegetarisk vegfärspaj serveras med gula sommarkantareller samt syrad grädde och sallad på, grön sparris, sockerärtor, picklad rödlök toppas med parmesan

Salladsalternativ

Caesarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi