Fläsknoisette med krämig gräddsås smaksatt med tryffel serveras med ugnsbakad klyftpotatis samt rostade rotgrönsaker
Kålpudding serveras med krämig gräddsås rårörda lingon samt kokt potatis
Höstens viltgryta med vildsvin, kålkorv/ och hjort samt rotfrukter serveras med svarvad rödbeta och potatismos
Kalvfärsbiffar serveras med persiljekokta morötter, pepparrotskryddad pressgurka och trattkantarellsås samt stekt kulpotatis
Kryddbakad fläskfilé serveras med mos på palsternacka och potatis samt mörk fransk rödvinssås
På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.
Potatis och rotfruktsbiffar smaksatt med havreris serveras med krämig örtsås och picklad rödlök
Ceasarsallad, välj på kyckling / räkor eller halloumi.
Besöksadress
Följ oss på Facebook
Fler kontaktuppgifter
Hotell & Konferens
Restaurang