Veckans lunch

Vecka 41

Måndag

Fläsknoisette med krämig gräddsås smaksatt med tryffel serveras med ugnsbakad klyftpotatis samt rostade rotgrönsaker

Tisdag

Kålpudding serveras med krämig gräddsås rårörda lingon samt kokt potatis

Onsdag

Höstens viltgryta med vildsvin, kålkorv/ och hjort samt rotfrukter serveras med svarvad rödbeta och potatismos

Torsdag

Kalvfärsbiffar serveras med persiljekokta morötter, pepparrotskryddad pressgurka och trattkantarellsås samt stekt kulpotatis

Fredag

Kryddbakad fläskfilé serveras med mos på palsternacka och potatis samt mörk fransk rödvinssås

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Potatis och rotfruktsbiffar smaksatt med havreris serveras med krämig örtsås och picklad rödlök

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling / räkor eller halloumi.