Veckans lunch

Vecka 43

Måndag

Ugnsbakad kycklingfilé med knaperstekt bacon, fetaost och purjolöksröra serveras med champinjonsås samt oxbuljong och gurkmejakokt råris

Tisdag

Rimmad torskrygg serveras med dillsmörskryddad skaldjurssås som toppas med svarvad rödbeta samt kokt potatis

Onsdag

Kryddiga pannbiffar serveras med krämig persiljegräddsås samt mos på palsternacka, morot och potatis

Torsdag

Lågtempad karré med gräddsås samt kryddsmör smaksatt med rödbetor och tryffel serveras med ugnsbakad klyftpotatis

Fredag

Helstekt fläskfilé serveras med persilja och vitlöksrostade rotfrukter samt krämig potatisgratäng och ädelostssås

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Breda glasnudlar serveras med vegetarisk köttfärssås som toppas med persilja, parmesan och vitlökskräm

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling / räkor eller halloumi.