Veckans lunch

Vecka 44

Måndag

Skinkstek serveras med krämig gräddsås samt äppelmos och sallad på broccoli, äpple och soyamarinerad rödkål

Tisdag

Oxbringa serveras med rotfruktsmos och krämig senapssås smaksatt med persilja

Onsdag

Biff á la Lindström serveras med kaprissky samt vispad creme fraiche och picklad rödlök.

Torsdag

Kryddbakad kalv tri tip serveras i sötsur dillsmörsås smaksatt med vitvin serveras tillsammans med kokta morötter och potatispuré

Fredag

Wallenbergare serveras med mandelpotatispuré med en kompott på sockerärtor och rödlök samt krämig gräddsås och rårörda lingon.

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Kryddig röd linsgryta med citronyoghurt serveras med cheddarfyllda quesadillas

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.