Veckans lunch

Vecka 47

Måndag

Mustig köttgryta toppas med rostade rotfrukter och persilja serveras med kokt potatis

Tisdag

Stekt rödspätta med dansk remuladsås och svarvad rödbeta. Serveras med citron och kokt potatis.

Onsdag

Biff á la Lindström serveras med vispad crème fraiche och hel saltgurka samt kaprissås och kokt potatis.

Torsdag

Grillad fläskytterfilé med persiljesyltad pumpa serveras med champinjonsås samt kryddbakad klyftpotatis

Fredag

Wallenbergare á la Stefan på Statt serveras med mandelpotatispuré, gräddsås, grön ärtpuré samt rårörda lingon

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Kryddig röd linsgryta serveras med cheddarost fyllda ”quesadillas” samt citron smaksatt yoghurtkräm

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.