Veckans lunch

Vecka 48

Måndag

Smörstekt kycklingfilé med tomat och basilikasmaksatt gräddsås samt kryddbakad klyftpotatis serveras med ungrostad palsternacka.

Tisdag

Tomatbakad torskfilé med bacon och purjolökssås serveras med smörstekt grönkål samt potatispuré.

Onsdag

Kalvfärsjärpar serveras med sötsur persiljegräddsås samt rotfruktsmos och pepparrotkryddad pressgurka.

Torsdag

Mustig boeuf bourguignon toppas med krutonger, syltlök, knaperstekt bacon och persilja serveras med kokt potatis.

Fredag

Fläskschnitzel med mörk fransk rödvinssås samt vispat smör smaksatt med tryffel och rödbeta serveras med purjolökspotatis.

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Vegetarisk broccolimedaljong serveras med gurkmeja kokt havreris samt citron och persiljeyoghurt

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling / räkor eller halloumi.