Veckans lunch

Vecka 49

Måndag

Tomat- och fetaosttoppad kycklingfilé serveras med ugnsbakad kulpotatis samt krämig persiljegräddsås

Tisdag

Hjortfärsbullar serveras med basilikasmörsås samt puré på morot och sötpotatis smaksatt med ingefära

Onsdag

Fläsknoisette med sås smaksatt med röd curry, kokos, lime och chili serveras med stekt ört- och gurkmejakryddat ris.

Torsdag

Kryddig pannbiff med rödbeta serveras med krämig svampsås samt lök och persilje-smaksatt stekt potatis

Fredag

Helstekt fläskfilé serveras med krämig potatisgratäng samt bearnaisesås och kryddbakade rotfrukter.

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Kryddig quorngryta á la thaistyle toppas med parmesan och serveras med havreris kryddat med citron, persilja och gurkmeja

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling / räkor eller halloumi.