Veckans lunch

Vecka 51

Måndag

Smörbakad kycklinglårfilé serveras med kokt potatis samt krämig currysås och kompott på honung, rödkål och röda äpplen

Tisdag

Biff stroganoff med sting serveras med vispad creme fraiche samt pilaffris och svarvad morot

Onsdag

Kryddiga nötfärsjärpar serveras med persiljegräddsås och rostad palsternacka samt mandelpotatispuré och rårörda lingon

Torsdag

Fläskschnitzel med rödvinssås samt stjärnanis picklad pumpa serveras med stekt pyttpotatis

Fredag

Kryddbakad fläskfilé med potatis- och rotfruktsgratäng serveras med hemslagen bearnaisesås samt gratinerad tomat.

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Fetaostgratinerad vegfärsbiffar serveras med soltorkad tomatsås samt gurkmejakokt havreris.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling / räkor eller halloumi.