Veckans lunch

Vecka 7

Måndag

Smörstekt kycklingfilé serveras med basilikasmörsås samt ugnsbakad potatis och varma rotfrukter.

Tisdag

Sprödbakad spättafilé serveras med dansk remuladsås och citron samt potatis och persiljemos.

Onsdag

Stora nötfärsjärpar serveras med gräddsås samt rårörda lingon och kokt potatis.

Torsdag

Kycklinglårfilé serveras med mustig örtsås samt rotade rotfrukter och kokt potatis.

Fredag

Ugnsbakad fläskfilé serveras med mörk fransk rödvinssås samt krämig potatisgratäng.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Grönsaksbiff smaksatt med potatis och röda linser samt tomat och basilikasås.

Salladsalternativ

Caesarsallad, välj mellan räkor/kyckling eller halloumi.