Veckans lunch

Vecka 9

Måndag

Grillad fläskytterfilé från Mikael Magnusson i sälboda. Serveras med rostad potatis & karljohansvampsås.

Pasta med rostbiff, champinjoner & spenat. Toppad med riven parmesan.

Tisdag

Pocherad kolja serveras med brynt smör, kapris, tomat & palsternackspuré.

Högrevsburgare med tryffelmajonnäs, tomat, rödlök & sallad. Serveras med pommes.

Onsdag

Bräserad fransyska serveras med rostade rotsaker & grönpepparsås.

Äppelbakad fläsksida serveras med potatismos & cidersås.

Torsdag

Kålpudding med krämig gräddsås, lingon & kokt potatis.

Rödvinsbrässerad kycklinglårfilé med champinjoner & kokt potatis.

Fredag

Grillad fläskfilé. Serveras med friterad potatis, rödvinssås & kryddsmör.

Krämig blomkålsgratäng med bacon & cheddarost.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Couscouspytt med färska grönsaker & basilikakräm.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.